FAQ items aan het laden...

Zonnepanelen

Met zonnepanelen zelf energie opwekken

Voor niets komt de zon op. Zonne-energie is schoon, raakt nooit uitgeput en is helemaal gratis voor u beschikbaar. Maak daar slim gebruik van door met zonnepanelen zelf stroom op te wekken. De zonnige dagen worden nog mooier met een kleine zonne-energiecentrale op uw eigen dak. Want zodra de pv-panelen geïnstalleerd zijn, bespaart u al op uw elektriciteitsrekening. Oók op bewolkte dagen. En dat voordeel kan oplopen tot honderden euro’s per jaar.

Heeft u interesse in zonnepanelen?

Dan doet u er goed aan om u te laten adviseren door een expert. Bij de aanschaf van pv-panelen moet u op veel aspecten letten, zoals de kwaliteit van de panelen, omvormers en power optimizers, garantie en levensduur, prijs én het rendement.

Waaruit bestaat een PV systeem?

Idealiter bestaat een systeem uit minimaal 6 zonnepanelen, zodat de energieopbrengst daadwerkelijk een verschil maakt op de energierekening. Gemiddeld worden er door ons 10 zonnepanelen per dak geplaatst. De hoeveelheid is vanzelfsprekend afhankelijk van het beschikbare dakoppervlak. Ook moet er rekening gehouden worden met diverse omgevingsfactoren zoals slagschaduw voor de meest optimale opbrengst.